lördag 17 mars 2018

Veckorapport V11


Har funderat en del, och har valt att ha kvar mina veckorapporter. Främst för att ni ska kunna följa min resa, och för att jag ska kunna ta upp saker som har hänt i mitt sparande under veckan som inte behöver få ett eget inlägg.

Dock kommer jag främst analysera portföljens utveckling per kvartal snarare per vecka, det blir istället en kortare kommentar.

Det vi kan se här är att min portfölj inte har fallit lika mycket som index, dock slog index mig under tidigare veckor, så det blir intressant att se hur första kvartalet kommer att gå för mig.

Det blev lite utdelningar under denna vecka, jag fick 34,37 SEK från JnJ, detta räcker inte för att köpa fler aktier så dessa kommer gå till att återinvestera i andra aktier.

Under veckan köpte jag lite aktier, jag slog till med 5 st Creades och 20 st Handelsbanken A.
Jag gillar Handelsbanken, och även om jag är exponerad via Lundbergs och Industrivärden kan jag tänka mig att ha 1-2% direkt i Handelsbanken för att höja DA på min portfölj. Detta eftersom jag snart kommer hamna på runt 3% när jag ökar mer i investmentbolagen.


Vi har spännande veckor framöver med alla utdelningar, mitt mål kommer vara att försöka återinvestera utdelningarna i samma aktie som jag fick den i från, även om jag i vissa fall får själv lägga till pengar för att kunna köpa aktier.


Hur har det gått för er?

Inlägget innehåller affiliatelänkar

2 kommentarer:

 1. Alltid intressant med veckorapporter :-)

  Det verkar tyvärr vara något fel med ditt flöde i bloggen då jag får följande felmeddelande när jag försöker lägga till din blogg i min blogglista: "Ingen feed kunde hittas för den här webbadressen. Blogginlägg och tid för uppdatering kommer inte att visas."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej IBkramaren!

   Jag hörde av en annan bloggare att han hade problem med mitt flöde, men att det löste av sig "självt" efter ett tag.

   Jag får undersöka detta under helgen!

   /Investmentbolagsinvesteraren

   Radera